Pogoji nakupa, načini plačila in dostava

V primeru, da opravljate nakup na naši spletni strani, smatramo, da ste v celoti seznanjeni in se strinjate s splošnimi pogoji te spletne strani, s pravilnikom o zasebnosti in s spodaj navedenimi pogoji nakupa, načini plačila in dostave.

Izdelek lahko naročite ali tako, da v okenček vpišete število kosov, ki jih želite naročiti in vas sistem sam vodi skozi nakup, ali pa nam pošljete naročilo na mail info@feeloxy.com.

 

Načini plačil:

  1. po predračunu (v primeru, da nam pošljete naročilo na mail info@feeloxy.com, vam pošljemo predračun in ko dobimo plačilo, vam pošljemo izdelek);
  2. s paypalom (direktno v okenček vnesete število kosov in vas sistem sam vodi do nakupa).
  3. s plačilno/kreditno kartico (direktno v okenček vnesete število kosov in vas sistem sam vodi do nakupa).

 

Cena izdelkov in poštnina

Cena FeelOXY standard pločevinke z 2,5, l čistega kisika v Sloveniji je 7,90 EUR z DDV (6,48 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je enoten, in sicer 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena FeelOXY velike pločevinke z razpršilcem ali z nastavkom za cevko in masko z 12 l čistega kisika je 29,90 EUR z DDV (24,51 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je enoten, in sicer 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena FeelOXY velike pločevinke s cevko in masko z 12 l čistega kisika je 34,90 EUR z DDV (28,61 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je enoten, in sicer 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa standard pločevinke z 2,5 l čistega kisika in pulznega oksimetra je 56,80 EUR z DDV (46,56 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa velike pločevinke z razpršilcem z 12 l čistega kisika in pulznega oksimetra je 73,80 EUR z DDV (60,49 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 6 standard pločevink z 2,5 l čistega kisika je 44,90 EUR z DDV (36,80 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 24 standard pločevink z 2,5 l čistega kisika je 167,90 EUR z DDV (137,62 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 3 velikih pločevink z 12 l čistega kisika z razpršilcem ali z nastavkom za cevko in masko je 74,90 EUR z DDV (61,39 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 6 velikih pločevink z 12 l čistega kisika z razpršilcem ali z nastavkom za cevko in masko je 144,90 EUR z DDV (118,77 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas dostave znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

V primeru, da naročate iz držav EU veljajo cene, ki so objavljene v pogojih nakupa, načinu plačila in dostavi na internetni strani www.feeloxy.com.

Cene lahko kadarkoli spremenimo. Pri nakupu veljajo cene, ki so v trenutku nakupa oziroma poslanega naročila objavljene na tej spletni strani.

 

Nakup in vračilo

Preden vam bomo poslali naročeno blago, bomo pri vsaki pločevinki preverili, da je ‘sticker’ na pokrovčku nepoškodovan. Vsi izdelki bodo odposlani nepoškodvani. Naročeno blago lahko v roku 14 dni brez razloga vrnete, vendar pa mora biti izdelek v celoti nepoškodovan, še posebej ne sme biti poškodovana nalepka na pokrovčku pločevinke in ne odprt jeziček na razpršilcu. V primeru uničenja nalepke na pokrovčku pločevinke in jezička razpršilca, naročenega blaga ni mogoče vrniti. V primeru, da vrnete nepoškodovano blago, vam v celoti povrnemo kupnino, vendar pa sami nosite stoške dostave in stroške povezane z vračilom kupnine.