Predstavitev družbe OXYGENIUM d.o.o.

work AlenkaSmo mlado podjetje, ustanovljeno v začetku leta 2014 z namenom plasiranja novega lastnega produkta na tržišče – FeelOXY – stisnjen kisik v pločevinki za povečanje energije, moči in koncentracije. Družbo OXYGENIUM d.o.o. vodi njena ustanoviteljica in solastnica Alenka Vrečko.

Ideja o proizvodnji stisnjenega kisika v pločevinki se je rodila z namenom ublažiti simptome utrujenosti in stresa, da bi dobili več dodatne energije in bili pri delu bolj dinamični ter polni elana, pri športni aktivnosti pa povečali moč in vzdržljivost.

Današnji ritem življenja od nas zahteva veliko energije in zbranosti, zaradi hitrega tempa življenja smo pogosto pod stresom, postajamo vse bolj izčrpani, zaradi prenatrpanih delavnikov nam zmanjkuje koncentracije. Po drugi strani se vedno več ljudi ukvarja z rekreativnim športom z večjimi telesnimi napori (kolesarski, tekaški maratoni, težke fitnes vadbe idr.).

V prenatrpanih dnevih, kamor vsakodnevno poleg službenih obveznosti vse pogosteje vključujemo intenzivne športne aktivnosti, potrebujemo nekaj, kar bi nas osvežilo, nam dalo novih moči in vlilo dodatno energijo. Dodatni dejavnik, ki pripomore k izčrpanosti in utrujenosti je tudi vedno bolj onesnažen zrak, predvsem pomanjkanje kisika, kar vodi v glavobole in zaspanost.

V svetu in tudi že v Evropi obstajajo kisikov bari, kamor ljudje hodijo vdihavat stisnjen kisik, vendar pa so v primeru športne aktivnosti in v trenutku zmanjšane koncentracije precej nepraktični, predvsem zaradi omejene dostopnosti, prav tako pa tudi zaradi učinkovitosti, saj je potrebno dodaten kisik vdihavati v trenutku, ko ga potrebujemo (t.j. intenzivna športna aktivnost, padec koncentracije idr.). Za proizvodnjo stisnjenega kisika v pločevinki smo se odločili tudi zaradi praktičnosti. Pločevinka FeelOXY je polnjnea z visoko kvalitnetnim stisnjenim kisikom v plinastem stanju, zato je polna pločevinka FeelOXY zelo lahko in jo imamo lahko stalno pri sebi za uporabo kjerkoli in kadarkoli. Gre za najboljši način oskrbe telesa z dodatnim kisikom takrat, ko to potrebujemo, za doseganje željenih rezultatov, tako pri športni aktivnosti kot pri delu.

Naš glavni produkt je standardna pločevinka FeelOXY, v kateri je 3 l stisnjenega kisika, med izdelki pa imamo tudi večjo pločevinko, ki vsebuje 12 l stisnjenega kisika in je namenjena predsvem domači uporabi, uporabi v fitnes centrih in pohodonikom nad 2000 m. Krog izdelkov vseskozi dopolnjujemo in širimo, med drugim so na voljo oksimetri, naravna rožna voda iz damščanske vrtnice za osvežitev obraza in nego kože ter zaščitne maske za obraz za osebno in enkratno uporabo.

Cilj družbe je v nekaj letih doseči globalni trg.

Kontakt:

info@feeloxy.com

+386 31 334 891

Tukaj smo za vas.