Pogoji nakupa, načini plačila in dostava

V primeru, da opravljate nakup na naši spletni strani, smatramo, da ste v celoti seznanjeni in se strinjate s splošnimi pogoji te spletne strani, s pravilnikom o zasebnosti in s spodaj navedenimi pogoji nakupa, načini plačila in dostave.

Izdelek lahko naročite ali tako, da v okenček vpišete število kosov, ki jih želite naročiti in vas sistem sam vodi skozi nakup. V primeru večjih količin nam lahko  pošljete naročilo na mail info@feeloxy.com.

 

Načini plačil:

  1. po predračunu (v primeru, da nam pošljete naročilo na mail info@feeloxy.com, vam pošljemo predračun in ko dobimo plačilo, vam pošljemo izdelek);
  2. s paypalom (direktno v okenček vnesete število kosov in vas sistem sam vodi do nakupa).
  3. s plačilno/kreditno kartico (direktno v okenček vnesete število kosov in vas sistem sam vodi do nakupa).

 

Cena izdelkov in poštnina

Od 1.10.2019 za nekatere produkte veljajo nižje cene. Cena FeelOXY standard pločevinke s 3 l stisnjenega kisika v Sloveniji je 5,50 EUR z DDV (4,51 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je enoten, in sicer 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena FeelOXY velike pločevinke z razpršilcem ali z nastavkom za cevko in masko z 12 l čistega kisika je 19,90 EUR z DDV (16,31 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je enoten, in sicer 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena FeelOXY velike pločevinke s cevko in masko z 12 l čistega kisika je 23,90 EUR z DDV (19,95 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je enoten, in sicer 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa standard pločevinke s 3 l stisnjenega kisika in pulznega oksimetra je 40,20 EUR z DDV (32,95 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa velike pločevinke z razpršilcem z 12 l stisnjenega kisika in pulznega oksimetra je 54,50 EUR z DDV (44,67 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas opreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 6 standard pločevink s 3 l stisnjenega kisika je 30,90 EUR z DDV (25,33 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 24 standard pločevink s 3 l stisnjenega kisika je 120,00 EUR z DDV (98,36 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 3 velikih pločevink z 12 l stisnjenega kisika z razpršilcem ali z nastavkom za cevko in masko je 54,90 EUR z DDV (45,00 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

Cena paketa 6 velikih pločevink z 12 l stisnjenega kisika z razpršilcem ali z nastavkom za cevko in masko je 107,50 EUR z DDV (88,11 EUR brez DDV). Strošek dostave znotraj Slovenije je 4,50 EUR. Čas odpreme znotraj Slovenije je do 3 delovne dni po prejemu plačila ali potrditvi naročila.

V primeru, da naročate iz držav EU veljajo cene, ki so objavljene v pogojih nakupa, načinu plačila in dostavi na internetni strani www.feeloxy.com.

Za naročila nad 60,00 EUR z DDV je poštnina znotraj Slovenije brezplačna.

Cene lahko kadarkoli spremenimo. Pri nakupu veljajo cene, ki so v trenutku nakupa oziroma poslanega naročila objavljene na tej spletni strani.

 

Nakup in vračilo

Preden vam bomo poslali naročeno blago, bomo pri vsaki pločevinki preverili, da je ‘sleeve’ na pokrovčku nepoškodovan. Vsi izdelki bodo odposlani nepoškodvani. Naročeno blago lahko v roku 14 dni brez razloga vrnete, vendar pa mora biti izdelek v celoti nepoškodovan, še posebej ne sme biti poškodovan ‘sleeve’ na pokrovčku pločevinke in ne odprt jeziček na razpršilcu. V primeru uničenja ‘sleeva’ na pokrovčku pločevinke in jezička razpršilca, naročenega blaga ni mogoče vrniti. V primeru, da vrnete nepoškodovano blago, vam v celoti povrnemo kupnino, vendar pa sami nosite stoške dostave in stroške povezane z vračilom kupnine.