Pravilnik o zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti določa, na kakšen način ‘FEELOXY’ uporablja in ščiti vse informacije, ki jih posredujete medtem ko uporabljate spletne strani na naslovu www.feeloxy.com oziroma www.feeloxy.si.

“FeelOxy” zagotovlja, da je vaša zasebnost zaščitena. Če vas prosimo, da nam zagotovite določene inforamcije, na podlagi katerih se razkrije vaša identitea, zagotavljamo, da bodo dane informacije uporabljene v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

“FeelOxy” lahko od časa do časa ta pravilnik spremeni, ko posodoblja svojo spletno stran. To stran od časa do časa poglejte, da boste seznanjeni z vsemi spremebami. Ta pravilnik je v veljavi od dne 17.2.2014.

Kaj zbiramo

Zbiramo lahko naslednje informacije:

  • ime
  • kontaktne informacije, vključno z naslovom elektronske pošte
  • demografske informacije, kot je poštna številka, preference in interesi
  • ostale informacije, potrebne za seznanjenost, kdo so kupci in ki so potrebne za ponudbe.

Kak storimo s podatki, ki jih dobimo

Pridobljene informacije potrebujemo, da razumemo vaše potrebe in vam zagotovimo boljše storitve, posebej pa za naslednje razloge:

  • za vodenje notranjih evidenc;
  • informacije potrebujemo, da izboljšamo produkt in storitve;
  • da vam lahko pošiljamo promocijska sporočila glede novih produktov, posebnih ponudb in drugeinformacije, za katere menimo, da bi vas utegnile zanimati, glede na dejstvo, da ste nam posredovali svoj kontaktni elektronski naslov;
  • da vas lahko od časa do časa kontaktiramo za namen tržne raziskave. Lahko vas kontaktiramo po elektrnski pošti, telefonu ali faxu. Pridobljene informacije lahko uporabimo, da prilagodimo spletno stran, glede na vaše interese.

Kako uporabljamo piškotke

Piškotek je majhna datoteka, ki zahteva privolitev, da se namesti na trdem disku vašega računalniku. V primeru, da se s piškotkom strinjate, se piškotek namesti. Piškotek nam pomaga analizirati promet na spletni strani oziroma vam da vedeti, ko obiščete določeno spletno stran. Piškotek dovoljuje spletnim aplikacijam, da se odzovejo na vas kot posameznika. Spletne aplikacije prilagodijo svoje operacije glede na vaše potrebe, z zbiranjem in memoriranjem infprmacijo ugotovijo kaj vam je všeč in kaj vam ni.

Piškotke glede obiskovanja strani uporabi, da ugotovimo, katere strani so aktualne. Slednje nam pomaga analizirati podatke o obisku spletne strane in izboljšajo našo spletno stran, saj jo prilagodimo glede na potrebe strank. Pridobljene podatke uporabljamo zgolj v statistične namene.

Na splošno nam torej piškotki pomagajo, da oblikujemo boljšo spletno stran, saj s pomočjo piškotkov ugotovimo, katere strani so bile za vas koristne in katere ne. Na noben način pa nam piškotki ne omogočajo dostopa do vašeg računalnika ali katerekoli druge informacijo o vas, razen tistih, ki ste jih bili pripravljeni deliti z nami.

Lahko se odločite, da sprejmete ali zavrnete piškotke. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar pa lahko običajno spremenite vaš brskalnik na način, da nastavite zavrnitev piškotov, če vam je tako ljubše, kar pa lahko prepreči, da bi v celoti izkoristili spletne strani.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki se nam zdijo zanimive. Morate pa vedeti, da s tem, ko ste uporabili povezavo in tako zapustili našo stran, da nimamo nikakršne kontrole nad drugimi spletnimi stranmi. Zato ne moremo biti odgovorni za varstvo in zasebnost glede podatkov, ki ste jih posredovali pri obsiku druge spletne strani, saj se ta pravilnik o zasebnosti ne uporablja za druge spletne strani. Pri obisku drugih spletnih strani morate zato pozornost nameniti pravilniku o zasebnosti, ki velja za uporabljeno spletno stran.

Kontroliranje vaših osebnih podatkov

Lahko se odločite za omejitev zbiranja ali uporabe vaših osebnih podatkov na naslednja načina:

  • ne izpolnite okenčkov pod rubriko ‘pošljite nam sporočilo’,
  • v kolikor ste se predhodno že strinjali, da vaše osebne podatke uporabimo v marketinške namene in ztega ne želite več, nam pošljite sporočilo na info@feeloxy.com.

Vaših osebnih podatkov ne bomo prodali, dali v najem ali posredovali tretji osebi, razen na podlagi vašega dovoljenja ali zahteve na podlagi zakona. Vaše osebne podatke lahko uporabimo, da vam pošljemo reklamne informacije o trejih osebah, za katere bomo menili, da vas utegnejo zanimate in za katere ste nas predhodno prosili.

V kolikor ste mnenja, da imamo kakršnekoli špodatke oziroma informacijo, ki niso pravilne ali so nepopolne nam prism pošljite sporiči, na zgoraj navedeni elektronski naslov. Nemudoma bomo popravili vsako napačno informacijo oziroma podatek.