KVALITETNE ZAŠČITNE MASKE ZA OBRAZ ZA OSEBNO UPORABO PODJETJEM, ZAVODOM IN S.P. ZA OPRAVLJANJE DEJAVNOSTI

Business - mask & oxygen for progress 2

Podjetjem, zavodom in s.p., ki opravljate ali boste pričeli opravljati svoje dejavnosti in potrebujete večjo količino zaščitnih mask zase, za svoje sodelavce in zaposlene, ponujamo možnost nakupa večjih količin zaščitni mask. Običajna pakiranja so po 1, 3, 6 in 12 škatel (50 kosov, 150 kosov, 300 kosov ali 600 kosov zaščitnih mask). Cena je enotna, in sicer 0,6475 EUR + DDV na kos (0,79 EUR z DDV), cena škatle s 50 kosov je tako 32,377 EUR + DDV (39,50 EUR z DDV). Strošek pošiljanja je 3,50 EUR.

Pri naročilu nad 1000 kosov ponujamo 5% popust.

Če se boste odločili za katero od navedenih možnosti nam pošljite sporočilo na info@feeloxy.com, da vam pripravimo predračun.

Na naši spletni strani smo nakup za posameznike omejili na 1 škatlo (50 kosov) z namenom, da bi zaščitne maske dosegle čimvečji krog prebivalcev, ki jih potrebujejo za lastno uporabo za opravljanje vsakodnevnih potrebnih opravil v prostorih, kjer prihajamo v stike z drugimi ljudmi. V primeru, da tudi posamezniki za lastno uporabo potrebujete večje količine, vam omogočamo enako in veljajo enaki pogoji.

Maske so namenjene končnim uporabnikom in ne nadaljnji prodaji.

Zaščitne maske so pridobljene od proizvajalca, našega dolgoletnega, kvalitetnega in zanesljivega poslovnega partnerja. So troslojne standarda BFE95, imajo CE certifikat, so za enkratno uporabo.

Maske so pakirane v komplet po 50 mask v škatli, pri čemer je dimenzija obrazne maske 17,5 cm x 9,5 cm, dimenzija škatle pa 18,5 cm x 10 cm x 7,5 cm.

Maske ne vsebujejo steklenih vlaken, so anti-alergijske, ne otežujejo dihanja, nosni del je prilagodljiv, nudijo visoko zmogljivost filtracije.

Maska ni medicinski pripomoček in ni namenjena za medicinsko uporabo, pač pa za splošno osebno uporabo.

Maska delno ščiti pred kapljicami, drobnimi delci, prahom in onesnaženjem. Masko se lahko uporablja tudi pri čiščenju prostorov, za sanitarne namene, za zaščito pred cvetnim prahom idr.

Opozorilo: maska ne zagotavlja zaščite uporabnika pred nalezljivimi boleznimi in okužbami, je le v pomoč pri obvladovanju trenutne situacije. Kljub nošenju maske je potrebno striktno spoštovanje ukrepov v trenutnih razmerah, med drugim ohranjanje primerne razdalje od drugih oseb, izogibanje dotika obraza in redno umivanje rok.

Maske so na zalogi in dobavljive takoj.

Srečno, uspešno in zdravo!

Ekipa FeelOXY

Več na: www.feeloxy.si/trgovina/ .

 

Share this post